Business internet
ECBs »komiske Ali« forsøger at tale renten ned – men mislykkedes totalt
10/28/2021Chefen for den Europæiske Centralbank, Christine Lagarde, er overbevist om, at den høje inflation bare er midlertidig. Tilsyneladende er det finansielle marked ikke lige så overbevist, og det har efter torsdagens centralbankmøde sendt europæiske renter og euroen i vejret.
ATP vil investere 200 milliarder kroner i grøn omstilling
10/28/2021Grønne investeringer er nødvendige for klimaet, og så vil grøn omstilling skabe gode afkast, siger ATP.
Året er 2021 og staten shopper dieselbiler i stor stil – i flere af Danmarks største virksomheder er det strengt forbudt
10/28/2021Mens staten kun har 1,2 procent grønne personbiler i sin vognpark, har Novo Nordisk rundet 50 procent i Danmark. I Ørsted må man ikke engang bestille en plug-in-hybridbil længere. Snart følger Vestas trop og går på ren el.
Business-update: Efter anklager om sexchikane – topchef går 99,9 procent ned i løn
10/28/2021Berlingskes Business-redaktion guider dig til de vigtigste nyheder, der handler om økonomi og virksomheder.
ECB fastholder som ventet rekordlav rente
10/28/2021Den Europæiske Centralbank kom som ventet ikke med de store nyheder i forbindelse med torsdagens rentemøde.
Sådan påvirker rentestigningerne dit flekslån: Her er vinderne og taberne
10/28/2021Renterne er steget, og det kan have betydning for dit fremtidige flekslån. Men ikke alle taber på det. Se realkreditgigantens forventninger til de nye fleksrenter her – og husk opsigelsesfristen fredag.
Energikæmpes mobildrømme trækker fortsat ud
10/28/2021Efter 15 måneder har Stofas og Boxers ejer, energiselskabet Norlys, fortsat ikke købt det mobilselskab, som man drømmer så inderligt om. Samtidig vælger hun halvdelen af de husstande, som har et fiberkabel liggende lige uden for døren, at blive koblet på de lynhurtige internetforbindelser.
Nye coronatal: Virksomheder »mistede deres levebrød«, og København er den største taber
10/28/2021Den danske økonomi er kommet buldrende tilbage efter coronapandemien. Men det gælder ikke hovedstaden, hvor krisen virkelig har trykket. Nye tal viser, hvor hårdt København er ramt.
Svensk økonomi brager opad, men svenskerne forventer nu meget høj inflation
10/28/2021Svensk økonomi fortsætter helingen efter coronatiden med flot vækst i årets tredje kvartal. Forsyningskrisen og ikke mindst høje energipriser begynder dog at presse husholdningerne. Inflationsforventningerne er på det højeste niveau nogensinde, hvilket skaber problemer for Riksbanken, der indtil videre har stukket hovedet i busken.
Teletopchef: Luk dog de sorte huller i internetdækningen nu ved at bruge mobilnettene
10/28/2021Samtlige danske husstande kunne langt hurtigere og billigere få ordentlige internetforbindelser, hvis statsstøtteordningen satsede på også at give penge til mobilt bredbånd, mener 3s topchef. Men gennem fem år er der ikke brugt en eneste statslig krone til andet end at grave kabler ned.